Nieuwe organisatie 9 maanden tot dreumes beurs Friesland  

De 9 maanden tot dreumes beurs Friesland heeft een nieuwe organisatie en een nieuwe naam! Diana Paulusma heeft de organisatie van Zwanger en Kidz overgedragen. 


 Wij, Susanne Jongejan en Aafke Veldman, zijn al druk bezig met de organisatie van dit mooie event. Wij stellen ons graag aan jullie voor. Wellicht kennen jullie ons al, aangezien wij de afgelopen jaren aanwezig waren als standhouders op de beurs in Leeuwarden. Wij zijn beide ZZP’er bij ikdraagjeverder.nl en Aafke Veldman, draagconsulent en wij slaan nu onze handen ineen om voor alle zwangeren, ouders in spé en jonge ouders weer een geweldig event neer te zetten. Je vindt er vele standhouders met informatie, babyproducten, workshops en nog veel meer! Het event zal plaats vinden in het Westcord WTC Hotel.


Natuurlijk kan er geen succesvolle beurs zijn zonder jullie als standhouders. Wij hopen dat jullie allen weer aanwezig zullen zijn bij de volgende editie! Wij hebben besloten om de naam van de beurs te veranderen naar Zwanger en Baby Event Friesland om ons duidelijk te onderscheiden van de landelijke negenmaandenbeurs.Het zwanger en baby event dat je niet mag missen! Zet je het vast in je agenda?