9 maanden tot dreumes beurs Friesland

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maanden tot dreumes beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje. 


Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie  gezin in spé.


Op onze facebookpagina vindt je win en like acties. Wie weet win jij de Ergobaby Adapt of een gratis echo! Like en vooral volg onze pagina FB - 9 maanden tot dreumes FrieslandOpeningstijden:

 

Vrijdag avond 22 maart van 18:30 - 21:30

Zaterdag 23 maart van 10:00 - 15:30 


Standhouders

De editie in maart maart 2018 werd bezocht door 1200 bezoekers.

Op de beursvloer vinden shows en workshop plaats waar bezoekers aan kunnen deelnemen.


Een gezellige beurs. Zoals werdt vermeld door bedrijven die deel hebben genomen aan de editie in 2018. Een beurs die goed georganiseerd is. Een fijne organisator, laagdrempelig , gezellig en druk bezochte beurs.


Voor meer informatie KLIK HIER

 
Goodiebag

De eerste 100 bezoekers* op vrijdag avond & zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en de bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart.

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.


Met een goodiebag ben je interactief bezig. Je komt langs verschillende bedrijven die zich graag aan jou voorstellen. Allen hebben zij speciaal voor jou een leuk presentje mee genomen.

* Bezoekers - 1 goodiebag per gezin - en worden alleen aan de (aanstaande ) moeders gegeven. 

Entree:


3,50 euro p.p.

Contant te voldoen! Geen pin automaat aanwezig.


Draagmodeshow!Tijdens de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland organiseren Susanne Jongejan (ikdraagjeverder.nl) en Aafke Veldman ( Aafke Veldman, draagconsulent), beide gecertificeerd draagconsulent, een DRAAGMODESHOW in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden.

Tijden deze DRAAGMODESHOW, die uiteraard zal plaats vinden op een rode loper, worden verschillende draagmogelijkheden getoond, zoals verschillende draagdoeken met verschillende knooptechnieken, en verschillende ergonomische dragers en meer. Tijdens de DRAAGMODESHOW wordt een korte uitleg gegeven over deze manier van Ergonomisch dragen. Uiteraard kun je na afloop van de SHOW terecht bij onze stand als je uitgebreide informatie wilt over ergonomisch dragen. 


Wil je graag meelopen in de modeshow? Altijd welkom, laat het wel even weten!

E:mail: info@draagconsulent.nl


Workshops

Er worden zowel op vrijdag avond als zaterdag gratis workshops gegeven! Zo kan je o.a. een mini workshop wasbare luiers, babymassage en bevallen in het water volgen. Je kan je voorafgaande aan de beurs aanmelden voor deelname aan de workshop. Maar ook tijdens de beurs kan je gewoon aanschuiven.

Mini Fotoshoot


Bij Lex Ensing kan je voor slechts 5 euro een mini fotoshoot laten

maken van je zwangere buik, gewoon gezellig met je vriendin of partner,

van jullie als gezin of van je baby!  

 

 

 

FB berichten nu ook te lezen via onze bezoekerspagina!

 

 

 

 

Adres:

Westcord WTC Hotel 

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden  

( WestCord WTC Hotel Leeuwarden - vlakbij het casino )


WINNEN!

Tijdens de beurs kan je bij de prijzenpiramide super gave prijzen winnen. Hieronder vinden jullie alvast een impressie van het prijzenaanbod. En er is nog veel meer!