22 & 23 MAART 2019

18:30 - 21:30  & 10:00 - 15:30

Entree: 3,50 euro p.p. - Contant te voldoen

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maanden tot dreumes beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje. 


Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie  gezin in spé.


De eerste 75 bezoekers* op vrijdag avond & zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en de bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart.

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.


Met een goodiebag ben je interactief bezig. Je komt langs verschillende bedrijven die zich graag aan jou voorstellen. Allen hebben zij speciaal voor jou een leuk presentje mee genomen.

* Bezoekers - 1 goodiebag per gezin - en worden alleen aan de (aanstaande ) moeders gegeven. 

 DRAAGMODESHOWTijdens de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland organiseren Susanne Jongejan (ikdraagjeverder.nl) en Aafke Veldman ( Aafke Veldman, draagconsulent), beide gecertificeerd draagconsulent, een DRAAGMODESHOW in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden.

Tijden deze DRAAGMODESHOW, die uiteraard zal plaats vinden op een rode loper, worden verschillende draagmogelijkheden getoond, zoals verschillende draagdoeken met verschillende knooptechnieken, en verschillende ergonomische dragers en meer. Tijdens de DRAAGMODESHOW wordt een korte uitleg gegeven over deze manier van Ergonomisch dragen. Uiteraard kun je na afloop van de SHOW terecht bij hun stand als je uitgebreide informatie wilt over ergonomisch dragen. 

Wil je graag meelopen in de modeshow? Altijd welkom, laat het wel even weten!

E:mail: info@draagconsulent.nl

LEZINGEN & WORKSHOPS

Alle lezingen en workshops zijn gratis toegankelijk. Zorg dat je op tijd bent! Iedereen is welkom zolang de deur geopend is. Voorafgaande aan de beurs zullen de tijden bekend gemaakt worden. Jullie kunnen je ook voorafgaande aan de beurs ook aanmelden voor deelname tijdens de beurs. 


Tickets:

Een kaartje aan de kassa kost 3,50 p.p. 

CONTANT TE VOLDOEN

Kinderen t/m 16 jaar hebben zoals elk jaar gratis entree. Adresgegevens locatie

Westcord WTC Hotel 

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden  

( WestCord WTC Hotel Leeuwarden - vlakbij het casino )


VOLG ONS OP FACEBOOK & INSTAGRAM

 

INFORMATIE & INTERESSANT

 

 

 

 74131