Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Vermaak voor Kids


Er is ook genoeg leuks te doen voor de wat oudere kinderen die met papa en/of mama ons event komen bezoeken. Zo zijn er kleurplaten en kunnen ze zich vermaken met een yoga-sessie of het aanschouwen van exotische dieren!

Van Ravesteijn Theater
De theatermaker van Noord Nederland.

LOCATIE: MOSCOW zaal, begane grond
TIJD: 10.00 - 14.00 uur.

Tijdens het Zwanger & Baby Event Friesland is er veel te beleven voor de kinderen! Zo is Jan-Dirk van Van Ravesteijn Theater & Events aanwezig met kindertheater. 'Onze kindervoorstellingen zijn interactief. Wij proberen alle zintuigen te prikkelen. De producties zijn mooi om te zien, leuk om naar te luisteren en interactief. Het kan een educatief tintje hebben, of een feestelijke sfeer.' Kom (gratis) met je kinderen kijken en beleven!

Bezoek de site

Figurentheater Andrea Harmes

LOCATIE: -
TIJD: De gehele dag

"Naar verhalen te luisteren is voor kinderen én volwassenen leuk. Daarom vind ik het belangrijk, dat niet alleen kinderen, maar ook volwassenen van mijn toneelstukken genieten. Mijn stukken gaan over situaties en emoties, waarin kinderen zich herkennen, maar zonder de morele wijsvinger uit te pakken. Mijn figuren en decor bouw ik allemaal zelf. Het beeldende proces vind ik net zo belangrijk als het spelen, want figurentheater is voor mij het volmaakte kruispunt tussen de beeldende kunst en het toneel: samen creëren zij een fantastische beeldtaal.”

Bezoek de site

Repticura

LOCATIE: -
TIJD: De gehele dag

Reptileshop Repticura is de enige reptielenwinkel in het Noorden van het land. Naast reptielen bestaat het assortiment uit amfibieën, schildpadden en geleedpotigen. Repticura biedt ook workshops aan kinderen over de dieren. Op het Zwanger & Baby Event Friesland staan de deskundigen van ReptiCura klaar om uw kinderen kennis te laten maken met verschillende dieren en er van alles over te vertellen.

Bezoek de site

Claus Schminkerij

LOCATIE: begane grond
TIJD: 09.30 - 17.30 uur

Claus Schminkerij, Schminken, Bellypainten & Gipsbuiken is aanwezig! Schminken en of glittertattoos zetten is altijd een groot succes. Zij tovert u of uw kinderen graag om in iets moois. Steel de show met een mooi beschilderd gezicht. Claudia gebruik professionele water schmink van o.a Superstar, wat makkelijk met water en zeep van de huid is te wassen. Komt jouw kindje ook?

Bezoek de Facebook-pagina

Yogamatties

LOCATIE: begane grond

TIJD: 09.30 - 17.30 uur

Op het Zwanger & Baby Event Friesland is volop vermaak aanwezig voor de kinderen! Zo zal Tryntsje van Yogamatties aanwezig zijn om kinderyoga te geven aan de aanwezige kinderen! Kindjes kunnen bij haar stand deelnemen op de matjes en spelenderwijs kennis maken met yoga. Laat jij je kindje ook even helemaal zen worden op haar matjes? #yogi #yogini

Bezoek de site