Overige deelnemers

NIJ SMELLINGHE
Wanneer je gaat bevallen in ziekenhuis Nij Smellinghe kom je op de Kraamafdeling & Verloskamers terecht. Ook voordat je bevalt van je kindje, kun je een doorverwijzing krijgen naar onze afdeling voor onderzoek of behandeling.

BORSTVOEDINGSCENTRUM MEMMEMOLKE
Dat een baby moedermelk krijgt is eigenlijk een logisch vervolg van een zwangerschap. En dat borstvoeding het beste is weten we zo langzamerhand ook allemaal wel. Toch verloopt borstvoeding niet altijd zo vanzelfsprekend. Vroeger werd je dan geholpen door een tante, zus of je moeder. Door de opkomende kunstvoedingsindustrie is er veel kennis rondom borstvoeding geven verloren gegaan en heb je nu soms een professional nodig. Gelukkig zijn die er!! Lactatiekundigen. Neem contact met Marije Bosma op voor meer informatie.

KOESTERT
Herinneringen om te koesteren! Bij koestert vind je de leukste invulboeken en bewaarbundels waait al je dierbare herinneringen kunt bewaren. Koestert de waardevolle herinneringen en leg ze nu vast voor later!

SLAAPCOACHING.NU

BASISBABYBOX
Allereerst heet ik je van harte welkom op de website van “BasisBabyBox”. Op deze website kan je op zoek gaan naar de basis uitzet voor je baby. En ik bied je door mij zelf samengestelde pakketten aan, volgens de babyuitzetlijst. 

DE WONDERZOLDER
Wij zijn Elline en Willemien en zijn samen De Wonderzolder begonnen. Wij zijn moeders, echtgenotes, nichtjes, creatieve avonturiers en genieten volop van de fantasie- en kleurrijke wereld van kinderen. We willen graag al spelend de wereld mooier maken:  Een fijne plek voor onze eigen kinderen maar ook voor alle andere kinderen, dichtbij en ver weg.  We kiezen daarom voor eerlijk en duurzaam speelgoed, rugtasjes, bekers, bakjes en nog veel meer. 

DE KRAAMVOGEL 
Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! En je wilt nu al weten dat je straks kunt vertrouwen op een kraamverzorgende die jullie als gezin een goede start geeft. Zodat je optimaal kunt genieten van die eerste bijzondere dagen met elkaar. Met de kennis, advies en tips van onze kraamverzorgenden ga je vol vertrouwen de kraamtijd en het ouderschap tegemoet.

SONKUSSEN
Bij SONkussen vindt u onze eigengemaakte kussens, zijnde het voedingskussen, zwangerschapskussen, hoofdkussen, zijslaapkussen, mega kussen, Spaans kussen en mini kussen/reiskussen. Ideaal en comfortabel voor een goede en fijne nachtrust. Ook voor verschillende lichamelijke klachten en medische doeleinden worden deze kussens veel gebruikt ter ondersteuning van het lichaam. Hiernaast bieden wij een grote keuze voedingskussenhoezen aan in veel verschillende kleuren en motieven en een groot assortiment hoezen voor alle andere kussens, passend bij bijna elk interieur. 

TOT DE MAAN
Ben je in verwachting en opzoek naar een echt speciale aankondiging? Kijk dan tussen de ontwerpen in onze collectie geboortekaartjes. Weet je nog niet of je een meisje of jongen verwacht? Dit is ook geen probleem, kies van beide je favoriete kaartje uit en we wachten samen in spanning af welke gedrukt kan worden na de geboorte!

MASSAGEPRAKTIJK DO & IK
Niets is heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Dit geldt natuurlijk ook voor je baby of tijdens je zwangerschap. Je kunt bij Massagepraktijk Do & Ik terecht voor babymassage, zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage en meer.

ALL ABOUT STOV
Een duurzame wereld begint met het stoppen van verspilling. Daarom maak ik mijn producten op bestelling, samen met mijn team. Geen grote voorraden en alleen produceren als er vraag is. Als je een jurk, babymutsje of zwangerschapskussen bestelt, dan maken wij die met zorg en aandacht, speciaal voor jou. Dat is misschien even wennen, in het tijdperk van snel, snel, snel. Maar weet je? De voorpret is een deel van het plezier. De liefde, tijd en vakmanschap die ik in mijn producten stop, zie je terug in de kwaliteit. Duurzaamheid zit hem niet alleen in de biologische en gerecyclede producten die ik gebruik, maar ook in een lange levensduur waarin jij volop van jouw product geniet.

GASTOUDERBUREAU NANNIES NETWORK
In de werkwijze van Nanniesnetwork staat uw kind centraal. Voor ons betekent het dat wij een passende gastouder aanbieden dat aansluit bij de opvoedings-kenmerken en de wensen van de ouder en het kind. Uw kind centraal stellen betekent dat wij ook ervoor zorgen dat uw kind in een veilige en gemoedelijke situatie wordt ontvangen en dat uw kind niet geconfronteerd wordt met wisselende gastouders. 

LIEVELINGDING
Bij LievelingDing koop je mijn prachtige handgemaakte wiegdekens, ledikantdekens, omslagdoeken en nog veel meer voor jouw kindje. Alles wordt door mij met veel liefde en enthousiasme voor jullie Lieveling gemaakt. Ik maak daarbij uitsluitend gebruik van mooie en kwalitatief hoogwaardige katoenen stoffen. Je kunt in een zelfde stof of stoffencombinatie verschillende artikelen bestellen of laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een ledikantdeken en een waskussenhoes of wikkeldoek in dezelfde kleur wafelstof.