Maak van je roze wolk geen rookwolkAls er een kindje op komst is of je bent net bevallen komt er veel op je af. (Aanstaande) ouder(s) willen vaak het beste voor hun kindje om ze gezond en veilig op te laten groeien. Aan alle kanten wordt vaak meegedacht en checklistjes helpen daarbij om niets te vergeten. Echter, aan brandveiligheid wordt niet altijd (als eerste) gedacht. Gelukkig kan je zelf veel doen om de kans op brand te verkleinen en jouw gezin hiertegen te beschermen. Iedereen in huis slaapt toch een stuk rustiger wanneer binnendeuren gesloten zijn, rookmelders hangen en nagedacht is over een vluchtplan?

 

Kom langs bij de stand van Brandweer Groningen en doe zaterdag 13 oktober om 13.00 uur mee aan de workshop ‘Maak van je roze wolk geen rookwolk’. Dan ontdek jij wat jezelf kan doen om van jouw huis een brandveilig thuis te maken voor jou en je kindje(s). 
Als ouder wil je niets liever zeggen; “Slaap lekker, droom maar zacht...bij ons ben je veilig vannacht”. 

Nu alvast aan de slag? Daag jezelf uit om te ontdekken of jij samen met je gezin een brand overleeft. Doe de test op www.verkleindekansopbrand.nl. Meer informatie over brandveiligheid voor jonge gezinnen is te vinden op www.brandweer.nl/rozewolk