Zwanger & Kidz

Platform voor jonge (aanstaande) ouders.

Het platform voor (aanstaande) ouders is het Noorden van Nederland. Op onze website vindt je interessante tips voor het ouderschap. Onze gast deskundigen beantwoorden zo af en toe een interessante en veel voorkomende vraag. 


Jij als moeder ( in spé ) kan ook wat voor Zwanger en Kidz en moeders in het Noorden van Nederland betekenen.

Vind jij Zwanger & Kidz ook een leuke website? En heb jij goede ideeën en tips, of wil je samenwerken door bijvoorbeeld reviews te schrijven? Neem dan contact met Diana Paulusma op. Zwanger & Kidz staat voor alles open en wij horen heel graag van jou wat er leeft onder de moeders in Noorden van Nederland!


Evenementen 

Op de website van Zwanger en Kidz worden de beurzen weergeven die door 2 los van elkaar staande evenementen organisaties worden georganiseerd. 

Zwanger en Kidz

Mijn naam is Diana Paulusma ( 1985), moeder van 4 schoolgaande kinderen   & oprichtster van Zwanger en Kidz. Creatief, oplossing gericht werken, organiseren en leiding geven dat zijn vaardigheden die bij mij passen. Ik vind het heerlijk om iets nieuws op te zetten, uitzoeken, uitproberen, netwerken etc etc. daar wordt ik blij van. Naast mijn werkzaamheden bij Zwanger en Kidz ben ik eigenaresse van de Mama Academy Nederland en Praktijk voor Moeder en Kind. Half 2018 ben ik tevens werkzaam als pedagogisch medewerker op een kleinschalige kinderopvang. Werken met kinderen op de werkvloer is iets wat ik miste. Leuk is dat ik tijdens mijn huidige werk bij de kinderopvang ook een leiding gevende functie heb. 
Contact gegevens

redactie@zwangerenkidz.nl 


Websites: www.praktijkvoormoederenkind.com / www.mamaacademynederland.nl / www.zwangerenkidz.nlContact gegevens

redactie@zwangerenkidz.nl

KVK: 62649329

Bedrijven & Organisaties

Voor het

  •  Adverteren
  • Een vermelding in de zoekgids van Zwanger & Kidz
  • Het aanleveren van een artikel

 op Zwanger & Kidz kunnen jullie contact opnemen met redactie@zwangerenkidz.nl of via 06 14 78 64 85Algemene voorwaarden evenementen Zwanger en Kidz 

Klik hier