9 maanden tot dreumes beurs Groningen


9 maanden tot dreumes beurs vindt plaats op vrijdag avond 12 en zaterdag 13 oktober 2018. 

2 minuten lopen vanaf de baby boulevard. Meer dan 60 bedrijven gericht op (aanstaande) ouders en kinderen zullen aanwezig zijn. 


Zwanger, net bevallen of heb je een dreumes / peuter rond lopen? Bezoek dan onze 9 maanden tot dreumes beurs in Groningen! Combineer een bezoek aan onze 9 maanden tot dreumes beurs met een dagje shoppen op de baby boulevard van Groningen!


Tijdens de beurs kunnen jullie op 2000m2 ervaringen opdoen, proeven, informeren en vooral shoppen!


Openingstijden 

 

 • Vrijdag avond 12 oktober - 19:00 - 21:30
 • Zaterdag 13 oktober : 10:30 - 15:30


Workshops

 

AANMELDEN KAN VANAF NU!Jij wordt fit terwijl je kindje in de drager of draagdoek zit. Lekker actief zijn met je kindje in de draagzak of draagdoek. We gaan een stuk dans doen, maar bijvoorbeeld ook squats en bekkenbodem oefeningen. Tijdens de workshop kun je kennis maken met deze fijne workout voor jou en je kindje. 

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (bij een keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een ‘ja’ heb gehad om te sporten van je verloskundige, gynaecoloog of dokter. Er zit geen maximale leeftijd aan je kindje, mee doen kan tot wanneer jij je kindje nog fijn en veilig kan dragen.

Heb je geen drager of draagzak? Geen nood – deze kun je kosteloos lenen tijdens de workshop en je krijgt hulp met knopen / afstellen. Geef het wel even aan i.v.m. beperkt aantal draagzakken en doeken.

De training wordt gegeven door Eline Schermer. Met een passie voor dansen en een passie voor dragen ben ik opzoek gegaan naar een manier om fit te worden én te blijven. Kangatraining is voor mij de ideale uitkomst! Zelf ben ik mama van twee dochters. Mijn dochter valt tijdens het trainen vaak heerlijk in slaap en dat geeft, ondanks de flinke workout, toch een moment van ontspanning. Ik vind het tof om mama’s te helpen fit te blijven én hun kindje dicht bij hun te dragen.
www.kangatraining.nl


Prijzen piramide

Winnen! Yes je maakt tijdens de beurs kans op het winnen van te gekke prijzen! Denk eens aan een ergonomische dragen, flessen set , gratis echo en nog veel meer! 1 lot kost 1 euro en je krijgt 7 loten voor slechts 5 euro!Entree kaarten


Entree is 5,- euro p.p. ( Contant te voldoen) 


* Voor de eerste 100 bezoekers op zowel vrijdag en 

zaterdag staan er goodiebags klaar die jijzelf mag vullen! 

De goodiebags zijn uitsluitend voor (aanstaande) moeders. 

Niet voor oma's of opa's .
Deelnemende bedrijven

Zodra je binnenkomt waan jij je in een walhalla van zwangerschap, geboorte en de baby / dreumes tijd. Op de beursvloer kan je een live voorstelling van de Kanga Training bijwonen. Er zijn allemaal leuke hebbedingetjes voor de babykamer en tijdens de zwangerschap. En natuurlijk mogen we de dreumesen onder ons niet vergeten. Verschillende bedrijven nemen allerlei super gave producten mee speciaal voor de dreumes. Tevens kan jij je laten informeren omtrent kraamzorg en kinderopvang. 
Op zoek naar natuurlijke producten? O.a. PureBabyBox is aanwezig.

 
  Locatie:

  2000 M2 aan ervaren, proeven, informatie opdoen en vooral shoppen! Op maar 1 min afstand van de BABY BOULEVARD van Groningen!

  Hanze Plaza, Prontostraat 16, 9743 AL Groningen


  Bereikbaar

   

  Met de bus 

   

  Vanaf het Centraal Station Groningen is er een goede busverbinding, welke dichtbij Hanze Plaza stopt. U kunt lijn 35 groningen, 39 groningen, 637 groningen en 682 groningen nemen en uitstappen bij Meubelboulevard Hoendiep. Vanaf hier is het nog drie minuten lopen. 

  Klikt u hier voor de route met Openbaar vervoer via www.9292ov.nl 

  Met de auto 

   

  Vanaf de Westelijke rondweg Groningen neemt u de afslag Hoendiep 

   

  richting Mc Donald’s. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts 

   

  (Atoomweg) en daarna de eerste afslag links (Protonstraat). 

   

  U volgt de Protonstraat. Congrescentrum Hanze Plaza vindt u voorbij de eerste bocht aan uw linkerhand. Uw auto kunt u parkeren op onze ruime gratis parkeergelegenheid.


  Met de taxi 
  Hanze Plaza is vanaf het station per taxi in 10 minuten te bereiken.