Bezoekers

9 maanden beurs Friesland

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maanden beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje. 


Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie  gezin in spé.


Op onze facebookpagina vindt je win en like acties. Wie weet win jij de Ergobaby Adapt of een gratis echo! Like en vooral volg onze pagina 9 maanden beurs FrieslandOpeningstijden:

Vrijdag avond 16 maart van 18:30 - 21:30

Zaterdag 17 maart van 10:00 - 16:00 


Goodiebag

De eerste bezoekers op vrijdag avond en zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart en hebben een rode cirkel bij hun stand hangen!

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.


Entree:

3 euro p.p.

Gelieve contant te voldoen.Foto sessie

Bij Lex Ensing kan je voor slechts 5 euro een mini fotoshoot laten maken van je zwangere buik, gewoon gezellig met je vriendin of partner, van jullie als gezin of van je baby! Let op Lex Ensing is aanwezig tot zaterdag 12 uur!Workshops

Er worden zowel op vrijdag avond als zaterdag gratis workshops gegeven! Zo kan je o.a. een mini workshop wasbare luiers en bevallen in het water volgen. Je kan je voorafgaande aan de beurs aanmelden voor deelname aan de workshop. Maar ook tijdens de beurs kan je gewoon aanschuiven.


Adres:

Westcord WTC 

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden


 WINNEN!

Tijdens de beurs kan je bij de prijzenpiramide super gave prijzen winnen. Hieronder vinden jullie alvast een impressie van het prijzenaanbod. En er is nog veel meer! 

 

Speciaal voor jou