Exposanten pagina  - 9 maanden tot dreumes Groningen


Opbouwen: 16:00 - 18:00

Adres: Hanze Plaza, Prontostraat 16, 9743 AL Groningen

Telefoonnummer : 06 14 78 64 85

-----------------------------------------------------------------------------------------------------


De 9 maanden tot dreumes beurs vindt plaats op vrijdag avond 12 en 13 oktober 2018! Vrijdag avond is een zeer druk bezochte avond tijdens onze beurzen die wij organiseren. 


Uniek! Wij organiseren de 9 maanden tot dreumes beurs op 1 minuut loopafstand van de baby boulevard in Groningen. Wij hebben tevens goede samenwerkingen met de bedrijven gevestigd op de baby boulevard, zodat zowel de beurs als de baby boulevard profijt heeft van elkaar!


Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan de 9 maanden tot dreumes beurs! Een workshop geven tijdens de beurs? Dat kan! hiervoor hebben wij een aparte workshop ruimte ingericht. Voorafgaande aan de beurs kunnen ouders (in spé) zich al aanmelden. 


Tarieven

Via het inschrijfformulier vindt u de tarieven. Alle tarieven zijn incl. 21% btw. Het is mogelijk om in 2 termijnen te voldoen. U kunt dit aanvragen d.m.v. het vakje uw bericht in te vullen.

  • Gronplek per m2 - vraag een offerte op. 
  • Tafel 0.80 * 1.60 á 95 euro ( incl. 1 m grondplek)
  • Sta tafel á 75 euro
  • Kraam 0.60 * 2 meter ( beperkt aantal beschikbaar) - incl. 1 m grondplek á 135,-
  • Kraam 0.60 * 4 meter - incl. 1 m grondplek á 175,- ( Niet meer mogelijk om te reserveren ! )


Wie organiseert de beurs?

Evenementen bureau Zwanger en Kidz. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van beurzen voor de doelgroep (aanstaande) ouders en kinderen. Onze PR via social media, kraamzorg organisaties, flyeren op andere beurzen, huis aan huis flyeren in en rondom Groningen en Friesland. Advertentie Huis aan Huis, Baby Planet etc. Onze eerste editie werd bezocht door meer dan 1250 bezoekers.


Foto impressie van de zalen.

Let op! Wij maken gebruik van het gehele gebouw 2500 m2 ! Hierdoor ontstaat er voldoende ruimte voor zowel de bezoekers als standhouders!
Contact

Klik hier


LUNCHPAKKET


Extra info: U kunt een lunchpakket via ons bestellen. Het overzicht vindt u hier:  LUNCHPAKKET

Er is food en beverage verkrijgbaar op basis van losse verkoop in de Societeit en / of Koggeplein. Op basis van losse verkoop.Aanmeldingsformulier


LET OP! Vanaf 16/9/2018 kunnen kinderopvang- en kraamzorg organisaties zich NIET meer inschrijven.

!!! LET OP! Bij het verzenden van bovenstaande annuleringsformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden & ook dus ook met de annuleringsvoorwaarden !!!  BETALINGEN IN TERMIJNEN IS TEVENS EEN MOGELIJKHEID!


EXTRA:

De 9 maanden beurs Friesland wordt in maart 2019 voor 

de 7 de x georganiseerd! 2018 bezochten meer dan 1250 bezoekers de beurs! 

Een geslaagde beurs aldus de standhouder.Beste standhouders,


Ontzettend leuk dat jullie aanwezig zullen zijn tijdens de 9 maanden tot dreumes beurs.  Hieronder vinden jullie een paar belangrijke punten. Ook kan jij je opgeven voor het geven van een workshops, deelname aan de prijzenpiramide, goodiebag & like en win actie.


Opbouwen

  • Opbouwen kan tussen 16:00 & 18:00 uur. LET OP! 18 uur moeten alle stands gereed zijn!


Goodiebags


  • Doe mee aan de goodiebag! Speciaal voor jullie als standhouders hebben wij een nieuw concept bedacht. Inmiddels is dit concept al 2 maal uitgevoerd en met succes! Bij de entree krijgen bezoekers de goodiebag incl. een stempelkaart. De bezoekers kunnen op vertoon van hun stempelkaart bij jouw stand een goodie in ontvangst nemen. Bezoekers zijn interactief bezig en... voor jouw als bedrijf kan jij de bezoekers aanspreken en je product of dienst aanbevelen. Uit onderzoek is gebleken dat niet alle goodies in ontvangst worden genomen, hierdoor geef je alleen weg wat nodig is. 


Workshop!


Wil jij een workshop aanbieden? Graag! Wij zullen de workshop voorafgaande aan de beurs promoten. En.... geïnteresseerden kunnen zich gelijk opgeven! Leuk toch? Indien jij besluit om een workshop te willen geven horen wij dit graag uiterlijk maandag 3 september 2018 van jouw. Opgave kan via onderstaande formulier.Prijzenpiramide

  • Deelname aan de prijzenpiramide betekend dat jij als bedrijf een prijs sponsort. De prijs wordt verloot via de prijzenpiramide van Zwanger en Kidz, zodra de prijs is verloot maken wij een foto van de winnaar. Deze foto zullen we naderhand weer op facebook promoten incl. de website van jouw bedrijf. Voorafgaande aan de beurs maken we weer een promotie filmpje, waarin een afbeelding van jouw prijs wordt gepubliceerd en jouw bedrijf gepromoot. ( Eventueel zie onze FB voor een voorbeeld van het promotie filmpje , Zwanger en Baby Beurs Steenwijk. Tevens zullen wij jouw prijs vermelden op onze website onder het kopje bezoekers.

 


Promotie materiaal

  • Wil jij de beurs ook gaan promoten? Heel graag! Promotie materiaal voor de 9 maanden tot dreumes beurs kan je aanvragen via redactie@zwangerenkidz.nl. Graag voor maandag 3 september 2018


Like & win actie

  • Promoot jouw bedrijf via een win en like actie. Stuur een omschrijving van jouw prijs naar ons toe. Wij zullen voor jouw bedrijf een win en like actie opzetten. Graag erbij vermelden of jij je prijs gaat opsturen, of dat de winnaar de prijs kan ophalen bij jouw stand tijdens de beurs.