Zwanger & Kidz

Platform voor jonge (aanstaande) ouders.

Het platform voor (aanstaande) ouders is het Noorden van Nederland. Op onze website vindt je interessante tips voor het ouderschap. Onze gast deskundigen beantwoorden zo af en toe een interessante en veel voorkomende vraag. 


Jij als moeder ( in spé ) kan ook wat voor Zwanger en Kidz en moeders in het Noorden van Nederland betekenen.

Vind jij Zwanger & Kidz ook een leuke website? En heb jij goede ideeën en tips, of wil je samenwerken door bijvoorbeeld reviews te schrijven? Neem dan contact met Diana Paulusma op. Zwanger & Kidz staat voor alles open en wij horen heel graag van jou wat er leeft onder de moeders in Noorden van Nederland!


Evenementen 

Op de website van Zwanger en Kidz worden de beurzen weergeven die door 2 los van elkaar staande evenementen organisaties worden georganiseerd. 

Praktijk voor Moeder en Kind,

Mijn naam is Diana Paulusma ( 1985), moeder van 4 kinderen   & oprichtster van de Praktijk voor Moeder en Kind, Mama Academy Nederland & Zwanger en Kidz. Plannen, organiseren, leiding geven en creatief zijn dat zijn de vaardigheden die bij passen.  Vanuit mijn praktijk voor Moeder en Kind organiseer ik o.a. evenementen rondom het (aanstaande ) ouderschap.  Mijn doel was om een kleine beurs te organiseren en zo deskundigen en (aanstaande) ouders bij elkaar te brengen. Live elkaar spreken doet zowel de (aanstaande) ouder als een professional goed. We kunnen elkaar  informeren, inspireren en motiveren. Het organiseren is inmiddels mijn fulltime job een goed uit de hand gelopen hobby, waar ik ontzettend van geniet. Inmiddels organiseer ik de 9 maanden beurs Friesland in het WestCord WTC i.c.m. workshops en shows. Ik wordt  gevraagd door andere deelnemende bedrijven om evenementen op andere plaatsen te organiseren. Super leuk natuurlijk, maar als ik een beurs organiseer wil ik alles tot de puntjes goed voorbereid hebben en geen half werk. Mijn motto, liever een goed opgezette beurs, dan vele beurzen met half werk i.v.m. tijd gebrek. Naast evenement die ik organiseer vanuit de Praktijk voor Moeder en Kind organiseer ik onder de paraplu van Zwanger en Kidz samen met mijn nichtje de 9 maanden beurs Groningen.


Korte toelichting over de andere werkzaamheden die ik vanuit de praktijk voor Moeder en Kind verricht.

In mijn praktijk geef ik massage en workshops aan moeders in spé, baby's & kinderen.  De Mama Academy Nederland is tevens een onderdeel van de Praktijk voor Moeder en Kind, hier geef ik lessen aan iedereen die het vak tot docent babymassage en massage voor moeder en kind wil leren. 

En op de valreep ben ik pedagogisch medewerker bij kinderopvang Boartershiem in Akkrum, hier werk ik 1 dag met heel veel plezier. Geniet ik van de ontwikkeling van het kind en mijn fantastische collega's. 

Welke boodschap ik wil geven aan iedereen? Volg je passie , geniet van je werk en haal er energie uit. Soms is de weg even lang en hobbelig, maar met een positieve instelling en steun van iemand die jij lief hebt kan je alle bergen belopen! 


Contact gegevens

redactie@zwangerenkidz.nl of info@praktijkvoormoederenkind.com

Werkzaam op maandag & donderdag tot 14:00 u. en dinsdag & vrijdag tot 18:00 u.

Websites: www.praktijkvoormoederenkind.com / www.mamaacademynederland.nl / www.zwangerenkidz.nl

Werkzaamheden: redactie zwanger en kidz, 1ste aanspreekpunt m.b.t. de organisatie van alle beurzen, facturatie ( nu voor alle beurzen sinds 2018), PR & communicatie, website, verwerking van aanmeldingen, indeling van de plattegrond, workshops en meer.

Event & Co,

 

Petra Veenstra (rechts) en Diana Paulusma ( links), samen twee energieke en creatieve moeders. En daarbij ook nog eens nichtjes van elkaar. Samen organiseren wij de 9 maanden tot dreumes beurs in Groningen. Wij organiseren dit evenement onder de paraplu van Zwanger en Kidz.


Contact gegevens

redactie@zwangerenkidz.nl

Werkzaam op maandag & donderdag tot 14:00 u. en dinsdag & vrijdag tot 18:00 u.

KVK: 66435706

Bedrijven & Organisaties

Voor het

  •  Adverteren
  • Een vermelding in de zoekgids van Zwanger & Kidz
  • Het aanleveren van een artikel

 op Zwanger & Kidz kunnen jullie contact opnemen met redactie@zwangerenkidz.nl of via 06 14 78 64 85Algemene voorwaarden evenementen Zwanger en Kidz 

Klik hier